avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare teren

in contractele de vanzare -cumparare ,vanzatorul declara pe proprie raspundere ca imobilul nu face obiectul unui litigiu .
Cand se considera din punct de vedere legal ,existenta unui litigiu?
Atunci cand exista un proces in legatura cu imobilul respectiv; adica un dosar aflat pe rolul unei instante de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi vanduta o proprietate daca este deschis un proces? Arkadian84 Arkadian84 am un proces cu o persoana pentru o proprietate si ma intereseaza sa stiu daca legal poate sa vanda acel teren, si daca l-a vandut ce e de facut?? (vezi toată discuția)
Se poate cumpara cota parte a unui imobil daca exista proces pe rol la acel imobil desi inainte era ok? buna seara! eu am un apartament luat 50-50% cu fostul meu prieten. ... Unis22 Unis22 Buna seara! Eu am un apartament luat 50-50% cu fostul meu prieten. Amandoi suntem proprietari cu parti egale si amandoi aparem asa in CF! Eu as dori sa cumpar ... (vezi toată discuția)
Proces de revendicare teren manuel-19 manuel-19 Buna ziua!Tatal meu(parat) s-a aflat in proces cu o vecina (reclamant) care ne-a revendicat o suprafata de 55m2 din curte. Procesul a fost castigat de tatal ... (vezi toată discuția)