avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Atribuire in proprietate prin Ordin al prefectului a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Atribuire in proprietate prin Ordin al prefectului a 25o mp si Hotarare a Comisiei judetene a 711 mp terenuri intravilane curte si gradina, trecute in proprietatea Statului roman respectiv a CAP in baza Legilor nr.58 si 59/1974

Aceste terenuri au fost proprietatea tatalui meu dobandita prin mostenire in iunie 1974,el fiind membru CAP din l962.
In 1979 ,cu acordul tatalui meu ,fratele demoleaza o casa veche si reconstruieste o alta.
La decesul tatalui in l982 ,terenurile curte si gradina revin ca urmare a dezbaterii succesiunii ,in cote egale mostenitorilor intabulandu-se in conditiile statutului CAP si legilor 58 si 59/1974.
In 2006 aceste terenuri sunt atribuite fratelui in temeiul art.36 si respectiv 23 din Legea 18/1991.
Mentionez ca fratele nu a fost membru CAP,nu a platit taxe si impozite pe aceste terenuri pana in 2006.
Intrebarea este daca atribuirea terenurilor s-a facut legal sau ilegal si dece ?

Alte discuții în legătură

Solutie "cedare sau donare" fara cadastru? Moony Moony Va rog sa ma ajuti sa-mi propuneti intocmirea unui ACT VALABIL prin care: 1-Dreptul fratelui meu sa-mi fie cedat mie atat din teren intravilan cat si ... (vezi toată discuția)
Recuperare teren aferent casei de locuit ContSters322619 ContSters322619 Buna ziua, In 1979 am cumparat o casa pentru parintii mei. Eu sunt proprietar dar nu am beneficiat niciodata de aceasta locuinta. La momentul cumpararii ... (vezi toată discuția)
Despre un decret dat de ceausescu privind stabilirea proprietatii crip crip Buna ziua.Va rog daca poate cineva sa ma ajute sa aflu care este numarul decretului si anul (decret din regimul Ceausescu) cand sa stabilit proprietatea numai ... (vezi toată discuția)