avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Fara obiecte de cult in magazine
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Fara obiecte de cult in magazine

Am primit o instiintare de la preotul din sat prin care mi se aduce la cunostinta faptul ca legea 103/1992 rezerza dreptul exclusiv cultelor religioase de a produce obiecte de cult( lumanari,candele, tamaie etc) si distribuirea lor in spatiile rezervate de biserica. Pe langa aceasta se pomeneste si de un protocol incheiat intre Patriarhia Romana si Ministerul Finantelor Publice nr 89344/2012 privind asigurarea respectarii legii mai sus precizate. Vreau sa stiu daca exista acest protocol pentru ca eu nu l-am gasit nicaieri si daca ma poate amenda pe mine care le comercializez si de ce nu ii interzice producatorului.
Cel mai recent răspuns: alexaivan68 , utilizator 16:30, 19 Mai 2013
danao1985, nu ai nicio treaba cu aberatia preotului aluia. Tu vide mai departe luminari,de care vrei,mai putin cele "marca inregistrata" marca BOr-ce nevoie ai de alea!!!-. Patriarhia se substituie statului,si prin aberatia aia cu titlu pompos de lege,103792,revizuita si readaugita ca sa "sune cit mai bine" si sa fie "politic corete",face inchizitie intr-un stat de Drept,folosindu-se de 2parteneriilor" Garda Financiara. Eu sint stan-păţitu'.Mi-au trimis GF-ul de 3 ori in 5 luni. ei şi! eu sint LA CUŢITE cu Sinodu',si cu GF.GF-ul e oaie blinda pe linga LUPII astia din Deal! Daca ai Facturi pe ceea ce ai achizitionat,nu ai nicio apăsare!! Contact me!pt lamuriri suplimentare
Ultima modificare: Luni, 20 Mai 2013
Gabriela Mihai, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fundatie - comercializare obiecte cu caracter religios Diana ionela Timoscov Diana ionela Timoscov O fundatie doreste sa isi deschida un srl a carui activitate sa fie comercializarea de iconite, cruciulite si alte obiecte cu caracter religios..As dori sa ... (vezi toată discuția)
Legislatie lumanari romanul1 romanul1 Buna ziua, As dori sa imi deschid un laborator de lumanari(in special lumanari tip cult) si as dori sa stiu daca mai este necesara obtinere autorizatiei de la ... (vezi toată discuția)
Comercializare obiecte de cult - scutire la plata impozitelor otto2007 otto2007 Buna ziua, Produc si comercializez obiecte de cult. Am aprobarea arhiepiscopiei. Sunt scutit de impozit? Pana acum am platit. Daca sunt scutit ce demersuri ... (vezi toată discuția)