Buna seara,
se da urmatoarea situatie:
angajat concediat disciplinar.
dupa cateva zile, angajatorul emite o revocare a deciziei de concediere, dandu-si seama ca a emis-o ilegal, in timpul concediului medical.
angajatul iese din concediul medical si, imediat, angajatorul ii face o noua decizie de concediere.
intrebarile sunt urmatoarele:
- comunicarea primei decizii de concediere nu a dus la incetarea contractului de munca?
- si, daca da, pentru a se emite a doua decizie de concediere, nu trebuia intocmit un nou contract de munca intre angajator si angajat?
multumesc...
da , puteti obstine urn certifcat de grefa cu solutia, pana la redactare. solutia dvs este in vigoare de cand a fost pronuntata , prin urmare sunteti in drept sa faceti notificarea. cel mai bine ets esa fie redactata prin avocat ( eventula cel pe care l-ati avut in cauza)
De ce este mai bine sa se faca notificarea de catre un avocat? .. eu cred ca se poate fi fara avocat ..nu este greu de conceput o astfel de notificare.
Nu este necesar să se aştepte redactarea şi comunicarea hotararii, fiind suficient să se solicite un certificat de grefă care să ateste soluţia pronuntata.
Revin cu o intrebare...
Plata drepturilor salariale din urma si reintegrarea in munca se fac in termen de 15 zile incepand de la pronuntare sau de la notificarea trimisa angajatorului?
Multumesc.
Reintegrare salariat
acuta
Buna ziua.Va prezint urmatorul caz la care va rog sa ma ajutati:Am avut o concediere individuala in anul 2009 si in urma unui recurs datorita unor vicii de ... (vezi toată discuția)