Buna ziua,as vrea sa stiu daca tatal meu are acelasi adn ca al meu,cum pot face sa aflu daca el nu doreste sa faca analizele de sange?nu avem acelasi nume pentru ca am fost crescut de mama si de sotul ei care mia dat si numele lui.Daca nu doreste sa faca testul cat este in viata,dupa moartea lui se mai poate face ceva in privinta asta?multumesc
tatal care ma recunoscut si ma crescut nu mai este in viata,eu sunt major acum
am inregistrare audio in care mama si tatal biologic imi marturisesc el este tatal meu adevarat si nu cel de care am fost crescut
eu sunt singurul mostenitor al tatalui meu,dar el nu doreste sa ma recunoasca ca si copilul lui de asta intreb daca acu cat este in viata nu imi ofera nemele lui,dupa moartea lui se mai poate dovedi prin ceva anume ca sunt copilul lui ca asta nu inteleg,va rog spunetim ce pot face?sunt revoltat ca el sta in 3 case,iar eu locuiesc cu chirie si asta doar pentru ca el nu vrea sa ma recunoasca desi e constient ca nare cui sa ramana tot ce are pentru ca nare alti copiii si nici nu este casatorit...
Cred ca nu intelegeti.. intai trebuie sa il inlaturati pe tatal actul, apoi sa-l actionati in judecata pe tatal natural.
Daca tatal din certificat v-a recunoscut, intai contestati in instanta recunoasterea, apoi il actionati in instanta pe tatal biologic pt stabilirea paternitatii.
Daca tatal biologic se incapataneaza sa nu va dea/ lase vreun bun al sau.. o poate face chiar daca va devine tata..
Despre paternitate
Calin2130
Buna ziua.Speta este in felul urmator:
Femeia are o relatie amoroasa si ramane insarcinata cu respectivul,dar afla dupa ce nu mai sunt impreuna.Copilul este ... (vezi toată discuția)
Test adn paternitate
lumifatu
Un tanar doreste sa faca un test ADN pt a-l prezenta la tribunal pt a dovedi ca cel care-i era trecut in certificatul de nastere drept tata, nu ii este tata ... (vezi toată discuția)