avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

eu sunt operator pc la o firma si sefu meu a inceput sa imi mareasca atributiile si ma duce cu zaharelu de o luna ca imi face contract de munca dar nimik pana akum in plus sambetele nu le plateste ca si cum ar fi trebuit ci le plateste ca pe o zi normala.iar in loc de 8 ore de munca se muncesc 8:30 pentru ca el considera 30 de min pauza de masa!ce pot face in acest caz??ma puteti ajuta sau indruma ??va multumesc
Cel mai recent răspuns: valy28 , utilizator 13:57, 22 Februarie 2009
Chemi in judecata firma respectiva ........ a fost radiata de la Registrul Comertului ?
cred ca da nu stiu,dar stiu ca patronul are foarte multe datorii in jur de 13 miliarde de lei vechi si i s-a pus sechestru pe bunuri dar in rest nu stiu nimic
Una este sa fie radiata de la Registrul Comertului - asta insemnand ca firma nu mai exista deloc - si alta este situatia in care firma mai exista numai teoretic, nefiind radiata.
Totusi, pentru a va recunoaste acea perioada lucrata ca vechime in munca solutia este sa deschideti o actiune in instanta impotriva acestei societati.
ok am inteles,ceea ce treuie sa fac inainte de a da firma in judecata trebuie sa ma intereses daca mai exista aceasta firma?
valy28 a scris:

ok am inteles,ceea ce treuie sa fac inainte de a da firma in judecata trebuie sa ma intereses daca mai exista aceasta firma?

Da, trebuie sa stiti exact daca firma mai exista sau nu.

Alte discuții în legătură

Patron super-destept Pop Cristina Pop Cristina un angajat decedat nu beneficiaza de banii de concediu, ultimul salariu sau/si ajutor de inmormantare daca a lucrat 1an si jumatate dar patronul nu recunoaste ... (vezi toată discuția)
Contract de munca suspendat si incheiat in acelasi an costea paclisan costea paclisan in iulie 2006 am ramas in concediu de ingrijire copil am primit indemnizatie 2 ani iar in 2008 am descoperit la itm ca firma la care am lucrat a fost radiata ... (vezi toată discuția)
0 lei platiti la stat pentru 8 ani de munca. 1oarecare 1oarecare Buna ziua. Tatăl meu a muncit la o firmă unde patron era un bun prieten. In total a muncit 12 ani din care angajatorul a \"uitat\" sa plătească ... (vezi toată discuția)