avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs la I C C J . In cazul in care eu am facut ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs la I C C J . In cazul in care eu am facut recurs iar parchetul nu a facut recurs .

BUNA SEARA ! Am fost condamnat la 5 ani cu executare de catre instanta de fond,mentinuta de Curtea De Apel,acum am facut recurs si am primul termen la I C C J FARA CA PARCHETUL sa faca recurs.Intrebarea mea este daca ma pot astepta la o pedeapsa mai mare sau nu se poate ingreuna situatia recurentului ?
VA MULTUMESC !
Cel mai recent răspuns: maneageorge99 , utilizator 06:24, 14 Martie 2013
AM INTELES ,VA MULTUMESC FRUMOS !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs adina_md adina_md Buna seara, as avea o intrebare. daca cineva a primit o pedeapsa de 5 luni cu suspendare (pt conducere sub influenta bauturilor alcoolice, dar fara alte ... (vezi toată discuția)
Se poate rejudeca un proces penal aflat in faza de recurs? aacris aacris se mai poate rejudeca un proces penal in cazul in care este in faza de recurs (vezi toată discuția)
Condamnare.recurs declarat de inculpat. se poate schimba pedeapsa? Simona_Bella Simona_Bella Bine v.am gasit! Am o intrebare: Exista riscul ca o persoana,aflata in proces,acum este cu dosarul in recurs la Inalta Curte de Casatie,sa primeasca o ... (vezi toată discuția)