avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Probleme cu primaria
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Probleme cu primaria

Buna
Am o problema legata de primarie,am nevoie de la primarie de o adeverinta pt.subventie pamant,de la primarie nu au vrut sa imi elibereze adeverinta pe motiv ca nu am platit impozitul ,ce legatura are impozitul cu APIA.Se poate asa ceva?
Cel mai recent răspuns: pop_anna1967 , utilizator 17:14, 19 Martie 2013
din pacate nici macar o adeverinta pt.schimbare de buletin nu vor sa dea #-o,nu este vorba de impozit este platit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare adeverinta de la registrul agricol! xander123 xander123 Functionarii unei primari refuza dreptul unei batrane la o adeverinta de la registrul agricol motivand faptul ca are restante la impozitul pe casa si teren. ... (vezi toată discuția)
Probleme primarie anonim_71 anonim_71 Este legal ca angajatul unei Primarii de comuna sa refuze eliberarea adeverintei necesare intocmirii dosarului pt APIA pe motiv ca cetateanul care a ... (vezi toată discuția)
Impozit casa alinauim alinauim Buna ziua Ma confrunt cu o problema la care nu ii gasesc solutia....am fost la primarie sa iau o adeverinta de rol si nnu mi s-a putut da deoarece nu am ... (vezi toată discuția)