avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Act medical suplimentar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Act medical suplimentar

Buna ziua,
In anul nov 2012 am avut un proces pe rol la Curtea de Apel Cluj partea cealalta fiind Min.Muncii directia pers adulte cu handicap comisia superioara a pers adulte cu handicap(refuz incadrare in grad accentuat). Curtea de Apel respins cererea pe motiv ca nu sunt acte medicale care sa ateste complicatiile bolii... cu drept de recurs.S-a declarat recurs la care am anexat acte medicale si le-am trimis la Curtea de Apel Cluj urmand ca ei sa trimita spre solutionare dosarul la Inalta Curte de casatie si justitie.In mar 2013 am facut invesigatii mai compexe la Cluj tot pentru acelasi diagnostic intrebarea mea este daca se mai poate trimite acest act medical la Inalta curte de casatie si justitie pocesul nefiind inca solutionat.
Multumesc si va doresc multa sanatate.
Cel mai recent răspuns: Cocoara Beatrice , utilizator 09:51, 19 Martie 2013
Desigur puteţi administra acte şi în recurs, mai ales ca acestea privesc evoluţia clinica şi sunt actuale, sunt utile soluţionării cauzei.
Va multumesc din suflet pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ril beliskner beliskner Imi poate explica si mie va rog ce anume este un RIL? (Recurs in interesul legii). In ce anume consta? (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru handicap anca curtean anca curtean buna mama mea are boala poliartrita reumatoida seropozitiva in stadiu destul de avansat.A fost pensionata in gradul 2 din momentul primirii diagosticului.si as ... (vezi toată discuția)
Recursul in interesul legii cand produce efecte? pheea pheea Avem o hotarare judecatoreasca favorabila la curtea de apel in sensul acordarii de catre instanta de judecata a sporurilor de 25% pentru suplimentul postului ... (vezi toată discuția)