avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Caut avocat dornic de o schimbare in mentalitatea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Caut avocat dornic de o schimbare in mentalitatea romanilor. Vreau sa il chem in judecata pe socrul meu.

as vrea sa intentez proces socrilor pt distrugerea casniciei nu ma intereseaza bani lor ci doar o lectie precizez ca socrul este inginer in cadrul [editat] si dispune de relatii suficiente pt a putea pune bete in roate procesului dar cu o plingere la dna cred ca se poate rezolva pt a nu se implica cineva din justitie politie sau alte organe.si mar interesa un avocat dornic de a schimba mentalitatea comunista ca cei cu relatii au dreptate intotdeauna si le se cuvine absolut totul
Ultima modificare: Luni, 1 Aprilie 2013
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: HeniuV , utilizator 20:43, 29 Martie 2013
Observ din mesajul dsv. ca doriti sa demonstrati faptul ca socrul dvs. nu are dreptate in ceea ce va priveste si ca remarcile/spusele dlui. v-au distrus casnicia. As dori sa va intreb:
1.casnicia este distrusa in sensul ca ati divortat de sotie?
2.nu ati divortat inca ,dar un divort este iminent daca socrul dvs. nu isi schimba atitudinea fata de dvs?
Inteleg ca ,de fapt, problema dvs. este relatia cu sotia dvs. Daca considerati ca relatia dvs. cu sotia mai poate fi salvata, o eventuala actiune in justitie impotriva socrului , ar fi lovitura decisiva aplicata casniciei sau relatiei dvs.
Cred ca , ar trebui sa apelati la un mediator care sa va ajute atat pe dvs. cat si pe sotia dvs. sa va identificati interesele si sa aflati daca mai aveti ca interes comun casnicia.
P.S. Socrul dvs. ar putea fi si dlui. invitat, daca asta va doriti :)
Ultima modificare: Vineri, 29 Martie 2013
Alina N., Mediator
Amestecati cauzele penale cu cele civile, si ,,jicnirile? cu DNA-ul, ceea ce nu e bine! Stimate domn, fiti domn si invatati sa pierdeti! Viata merge inainte si nu sunteti d-voastra nici primul si nici ultimul cetatean roman care are probleme in casnicie. N-aveti d-voastra cum sa schimbati comportamentul cuiva si modul in care cineva va percepe ca individ, deoarece intotdeauna schimbarea de comportament trebuie sa vina din interior si nu poate fi provocata din exterior de cineva care doreste razbunare, desi negati ca vreti sa va razbunati![ editat]In cazul in care se va gasi un avocat care sa va sustina cazul si se va musca de obraji ca, sa nu rada in hohote, va va lua si banii si veti ramane si cu buza umflata. In cazul procesului pe care l-ati gandit e nevoie de ceva mai mult decat o hotarare judecatoreasca pentru a schimba mentalitatea romanilor! Mentalitatea romanilor nu va fi schimbata, dar am convingerea ca d-voastra veti suferi o dezamagire in plus fata de aceea a esecului casniciei pe care ati avut-o (sau o mai aveti?). In plus, ce pozitie credeti ca va avea fosta sotie in procesul pe care vreti sa-l intentati socrului? Ma scuzati ca v-o spun (v-o scriu) pe sleau, dar d-voastra n-aveti nicio vina pentru destramarea casniciei si sunteti absolut convins ca socrul d-voastra nu a actionat intr-un mod rational si firesc, deoarece s-a saturat ca, sa va aiba de ginere si s-a simtit dator sa-si apere fiica?! Ganditi-va bine ce faceti!
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Martie 2013
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire sexuala in spania costehard costehard va salut si va multumesc ca ati deschis topicul meu. Sotia mea a lucrat in Spania la capsuni in perioada 2003-2005, acolo a fost abordata de patron care i-a ... (vezi toată discuția)
Divort fara acordul unuia dintre soti cathyis cathyis Buna ziua. Sunt casatorita de 10 ani,dar noi locuim impreuna de 15 ani, in urma mariajului au rezultat 2 copiii cu varste de 8 si 4 ani. Cu putin timp in urma ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj lada lada Revin cu o alta intrebare. Daca am probe si martori ca de 1 an 1/2 ma inseala iar in cele din urma a rezultat un copil, (o proba cu ochi) pt.ca noi suntem ... (vezi toată discuția)