avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Master Didactic
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Master Didactic

Conform Ordinul nr. 3.841/2012 persoanele care doresc o cariera in sistemul de invatamant trebuie sa urmeze cursuri de master didactic.

In 2012, dupa ce am absolvit si un master in contabilitate am intrebat la secretariatul Unviersitatii Vasile Alecsandri din Bacau daca se organizeaza cursuri de master didactic conform noii legi, iar raspunsul a fost ca "inca nu s-a implementat la nivel national".

Exista universitati care au implementat acest masterat sau este o problema de nivel national?

Are cineva niste noutati in legatura cu acest master?
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 15:40, 26 Martie 2013
este o problemă la nivel naţional : aţi putea urma cursurile de nivel I şi II ale Departamentului Pentru Pregătirea Personalului Didactic, 2 ani, cursuri ce se vor numi master didactic din 2014.Abia de prin 2014 se pune problema masterului didactic.A se vedea şi ultimele modificări în legătură cu masterul didactic ale L-1/2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce master sa aleg? jason jason Buna ziua! As dori cateva sfaturi referitoare la dilema mea :) In vara aceasta termin Dreptul (4 ani) si intentionez ca, dupa examenul de licenta sa dau ... (vezi toată discuția)
Ocupare post in invatamant camelia iosif camelia iosif Buna ziua, Pentru a ocupa un post in invatamant( invatamant prescolar sau scolar), am inteles ca trebuie sa am modulul de pedagogie. Pot sa va spun ca sunt ... (vezi toată discuția)
Sfat legat de masterat amitza amitza as dori si eu un sfat, va roooooooooooog!!!!!!!!!! sunt proaspat absolventa de drept, si as dori sa urmez unul sau doua programe de master , dar nu ma ... (vezi toată discuția)