Buna ziua ! Sunt persoana cu handicap - diabet zaharat insulino-dependent cu 4 injectii de insulina pe zi si sunt luata in evidenta la Spitalul de Psihiatrie din copilarie cu recidive prima internare Psihiatrie in 2008 si cu tratament lunar pana in prezent . Recent am mers la cumparaturi impreuna cu mama mea si am sustras din magazin produse alimentare in valoare de 184 lei , fapte pe care nu mi le mai amintesc . Mama mea nu a fost langa mine in momentele acelea fiind pe alte randuri , m-a intrebat unde sunt produsele ( care lipseau din cos ) si i-am spun ca le-am abandonat . Mentionez ca a fost pentru prima data cand fac acest gest intr-un magazin . Mai patesc doar acasa cand imi fac insulina si nu imi amintesc daca am facut-o . S-a chemat politia am predat produsele si asupra mamei mele nu s-a gasit nimic. Cei de la camere au spus ca mama m-a vazut , si am cerut sa vedem filmarea camerelor deoarece ea stia ca nu este adevarat dar cei cu paza au refuzat sa arate filmarea . De ce i s-a facut si ei proces verbal daca ea nu a fost de fata si nu a avut nimic asupra ei ? Mentinez ca si mama este luata in evidenta la Spitalul de Psihiatrie din 2006 cu tratament lunar pe procesul ei verbal nu s-a consemnat acest lucru spunand ca se preface, politistul a intrebat-o ca cine are grija de mine si ea a spus ca ea , intrebare pe care nu a inteles-o deoarece eu avand 30 de ani aveam nevoie de ajutorul ei ? daca si ea este in aceeasi situatie in ceea ce priveste boala psihica. Mentionez ca am uitat sa i-au pastilele de la Psihiatrie in aceea zi acest lucru s-a consemnat in procesul verbal , am avut si o criza de hipoglicemie - nu am mai putut gandi ce se intampla in jurul meu . Doresc sa intreb aceste probleme de sanatate pe care le putem dovedi prin internarile efectuate in trecut se pot anexa ? Ce putem pati ? Vom fi chemate din nou la politie ? Mamei chiar trebuia sa ii faca proces verbal ? Cand sunt probleme de sanatate psihice nu sunt niste legi mai permisive ? Ni se mai aplica vreo amenda sau putem fii iertate ? Va rog sa ne sfatuiti ce sa facem ?