avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Drepturi banesti
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Drepturi banesti

Buna ziua! Lucrez la o Gradinita de stat in judetul Timis! Am castigat un proces care este irevocabil si trebuie sa imi dea suma de aprox 100 de milioane vechi! Dar ei acum spun ca o sa imi dea un anumit procentaj anual de exemplu anul accesta vrea sa imi dea 5%...pana la 5 ani au spus ca termina tot! Ce ii de facut? Nu mi se pare corect! Sa apelez la un executor judecatoresc?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:19, 4 Aprilie 2013
Executorul judecatoresc este o solutie, dar presupune niste cheltuieli. Recuperarea oricum nu e de pe o zi pe alta. E un proces ca oricare altul.

Nu sunt specialist si prefer sa ma abtin decat sa spun prostii, dar cred ca e de ales o solutie privata (intelegand prin asta in cazul concret cea a executorului judecatoresc) decat o intelegere cu institutiile statului. Acolo, raspunderea personala e disipata, ca sa nu zic ca nu e nicio raspundere.
Nici cu un executor judecatoresc nu puteti obtine mai mult decat prevede legea ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept salarial - ce suma de bani i se va plăti ? oanaportar oanaportar Bună dimineața ! Vă rugăm să ne ajutați cu un sfat în legătură cu următoarea situație: - va trebui să punem în executare o hotărâre ... (vezi toată discuția)
Interpretarea articol din lege Ilinca1958 Ilinca1958 Buna ziua, Va rog tare mult sa ma lamuriti in ceea ce priveste modul de interpretare a urmatorului articol din OUG 83/20014 [i][b]Art. 34. - (1) Plata ... (vezi toată discuția)
Plata drepturilor salariale castigate in instanta Cecilia-S Cecilia-S Cum se face plata unor drepturi salariale castigate in instanta prin hotarare definitiva si irevocabila din 1 aprilie 2014. Mentionez ca lucrez in institutie ... (vezi toată discuția)