Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

intentarea unui proces de calomnie

imi poate spune cineva in ce conditii se poate intenta un proces de calomnie impotriva unei persoane sau unde pot sa citesc
va rog trimiteti p aleccik@yahoo.com

MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: dorians , utilizator 12:42, 20 Aprilie 2009
Stiti cum e... niciun proces nu aduce liniste si pace. Daca nu urmariti sa obtineti ceva anume si vreti sa va adresati instantei doar pentru a-i dovedi celeilalte parti ca aveti dreptate (personal) nu cred ca merita. Timp, nervi, bani, sentimente de ranchiuna... dar dumneavoastra stiti cel mai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamantul care isi fondeaza cererea de chemare in judecata exclusiv pe minciuni,poate fi tras la raspundere in vreun fel? laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 Fosta sotie si-a fondat cererea de chemare a mea in judecata pentru reincredintarea minorului,exclusiv pe minciuni.Acest lucru poate fi admis in afara de ... (vezi toată discuția)
Care este amenda maxima pentru calomnie iosif.kramar iosif.kramar Tot scriu eu de ceva timp aici si tot incerc sa inteleg care este amenda maxima pentru calomnie? Pana la urma se pare ca aici se vor opri fostul meu angajator ... (vezi toată discuția)
Insulta si calomnia iriss01 iriss01 Buna ziua. Va rog sa ma informati daca insulta si calomnia sunt sanctionate de noul cod penal si in ce fel. Va multumesc. (vezi toată discuția)