avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte pasaport minor
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte pasaport minor

eu am 23 de ani si am nevasta de 17 ani si copilu are 7 luni....copilu este pe numele meu ....ce trebuie sa fak am nevoie de niste sfaturi dak se poate va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 07:55, 5 Aprilie 2013
Care ar fi întrebarea?
ce acte imi trebuie si ce trebuie sa fak????

Aveti nevoie de:
- certificatul de nastere al copilului
- cartile de identitate ale dvs. si mamei copilului
- 2 chitante ale taxelor de eliberare pasaport, platite cel mai probabil la CEC: 270 lei + 32 lei.

Taxele trebuie sa fie pe numele copilului, sa spuneti la ghiseu ca pentru el doriti pasaportul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare pasaport copil si adult MOROSANUDRAGOS MOROSANUDRAGOS Buna ziua , As dorii sa stiu care sunt actele necesare cat si costurile pentru eliberarea pasaportului atat pentru o persoana majora cat si pentru o ... (vezi toată discuția)
Pasaportul copilului obligatoriu? va rog este urgent! anya_anna anya_anna sapt viitoare vin cu bebelusa mea de 4 luni in tara pt o luna. am sa calatoresc doar eu cu ea...iubitul meu munceste si nu poate venii...el este maltez ... ce ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara cu buletin provizoriu gabrielsiatat gabrielsiatat as dori sa stiu daca se poate iesi cu buletinu provizoriu din tara ? daca nu se poate as vrea sa stiu cum as putea face sa pot iesi din tara ...buletinul pe o ... (vezi toată discuția)