Buna ziua.
Ma numesc M.B. si am fost inselat de catre doamna avocat R. I. in anul 2011. Treburile stau cam in felul urmator:
Am avut nevoie de obtinerea unui titlu de proprietate asupta unei suprafete de teren detinuta doar in baza unei chitante de mana. Am contractat un avocat (de serviciu), in speta doamna R. I. cu care am incheiat un contract de reprezentare in valoare de 200 lei. Doamna avocat mi-a perceput suma de 2000 lei insa. A deschis actiunea printr-un proces, au urmat doua termene si apoi s-a inchis procesul. A deschis o a doua actiune fara sa ma consulte si aceasta s-a anulat pe motiv de netimbrare.
In timpul primului proces doamna avocat R. I. m-a contactat ca trebuie neaparat sa ii dau o suma de 3000 lei pentru a plati dumneai taxa de timbru in cadrul procesului. Nestiind care este procedura la momentul respectiv i-am dat acesti bani (3000 lei) dar fara sa am vreo justificare pentru ei. Doamna avocat R. I. urma sa imi ofere ulterior chitanta pentru plata taxei de timbru in valoare de 3000 lei. Acest fapt nu s-a mai intamplat. Doamna avocat nu a platit nici pana acum acea taxa de timbru, nu mi-a mai raspuns la telefoane si nici nu am mai putut sa dau de dansa in vreun alt fel.
Poate cineva sa ma sfatuiasca ce pot face in acest caz pentru recuperarea cumva a acestei sume de bani?
Va multumesc anticipat!!
Este exclusiv vina avocatilor buni care profesional au intrat in repaos, Numai un avocat poate da in judecat alt avocat. Pe cine si-au ales, acela ii conduce si ii reprezinta. Se reprezinta reciproc ( "avantajos" ). Conducerea = marea majoritate a profesionistilor.
Tot ceea ce trebui sa faca oamenii buni ca raul sa castige este sa NU faca nimic.. Felicitari. Ati reusit sa nu faceti nimic. Exista o asociatie impotriva malpraxisului de avocat? Nu exista. Noapte buna drepturile omului. Cine sa te apere in fata unui profesionist escroc, daca nu tot un profesionist. Vorbim discutii pe net
Si ce propuneti din interiorul profesiei - Nimic ?
Cine sa dea in judecata un alt avocat - Nu tot un avocat ?
Ca avocat Ati facut ceva impotriva unui avocat escroc pana acum? Nimic.
Daca fiecare avocat da in judecata alt avocat escroc, s-ar putea peste 3 ani de procese sa se culeaga niste rezultate. Mai vorbim peste 3 ani.