Buna ziua,
Am fost implicat intr-un accident rutier in data de 21.02.2013 fara victime ,eu fiind lovit din spate (nevinovat), la fata locului s-a deplasat un echipaj de politie care ne-a indrumat sa mergem la accidente usoare. De acolo am fost cu masina la constatare apoi la service. Timp de aproape 2 luni fost amanat in fiecare zi de catre cei de la compania de asigurari, In data de 12.04.2013 am primit de la compania de asigurari o instiintare prin care mi se comunica: "referitor la dosarul...avizat in data de 23.02.13 ca urmare a evenimentului rutier din data de 21.02.2013 va facem cunoscut faptul ca SC ..... nu poate acorda despagubiri in acest caz, Mentionam ca cele precizate sunt in conformitate cu ordinul nr13/2011-art45,pc
Ce ma sfatuiti sa fac?
Va multumesc
Am primit in data de 12 mai de la firma de asigurari urmatoarele inscrisuri " referitor la dosarul...avizat in data de 23.02.13 ca urmare a evenimentului rutier din data de 21.02.2013 va facem cunoscut faptul ca SC ..... nu poate acorda despagubiri in acest caz, Mentionam ca cele precizate sunt in conformitate cu ordinul nr13/2011-art45,pc3" Si de la CSA am primit cam acelasi raspuns la reclamatia pe care am depus-o. Mai este ceva de facut pe cale amiabila su ci de la asigurari ma tot amana ? Din punctul dumneavoastra de vedere cazul este inchis? Trebuie sa ii dau in judecata?