Buna ziua.Doresc sa intreb si eu urmatorul lucru,sotia mea are 42 de ani,de la varsta de 3 ani are handicap,anchilozare de membre pe partea dreapta.In anul 1991 a decedat tatal ei si de atunci primeste pensie de urmas si ajutorul de handicap pentru gradul II.Ea nu a lucrat deloc cu carte de munca,are ceva dar pe o perioada de 6 luni.Intrebarea este POATE SA-SI SCHIMBE PENSIA DE URMAS CU CEA DE INVALIDITATE?Daca acuma lucreaza Part-time se poate pune perioada aceasta pentru Pensia de Invaliditate.Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Pensie de urmas
familistu
buna ziua
o persoana cu handicap accentuat cu 7 ani vechime in cimpul munci dupa pierderea locului de munca poate beneficia de pensie de urmas. am 29 ani. ... (vezi toată discuția)
Despre pensii
ndbi
buna ziua, ma si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva , am 24 ai de servici din care 11 ani sunt cu grupa a || a ,ma pot pensiona pe caz de boala cu ... (vezi toată discuția)
Pt pensionare
ionel42
Am 42 ani si sunt diagnosticat cu boala psihica(tulburare deliranta persistenta,nespecificata F22.9) din 2008.In ultimul an am acumulat113 zile de concediu ... (vezi toată discuția)