avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare Denuntare calomnioasa
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

Denuntare calomnioasa

Am un cetatean care ma tot da in judecata
pe nedrept si vreau sa-l dau in judecata pentru denuntare calomnioasa Se poate asa ceva.
Cel mai recent răspuns: Floexe , utilizator 18:04, 15 Noiembrie 2011
Sunt prea multe de spus, poate unele informatii nu sunt postate pe site, drept pentru care v-as sfatui sa va adresati unui avocat.
Cam demult nu s-a discutat acest subiect dar poate cineva mă lămureşte. Care este termenul pentru depunerea unei plângeri penale pentru savârşirea infracţiunii de denunţare calomnioasa ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denunt calomnios (art.259 c.p. - denuntarea calomnioasa) robert900 robert900 Buna! Doresc sa va supun atentiei urmatoarea speta: N si V merg intr-un local de alimentatie publica, in timpul programului de functionare si consuma ... (vezi toată discuția)
Colegul de birou mi-a facut plangere penala riana01 riana01 Buna ziua, Am nevoie de un ajutor in cazul meu.Colegul meu de birou mi-a facut plangere penala pentru abuz in serviciu, deoarece la solicitarea unui sef ... (vezi toată discuția)
Plingeri mincinoase Costica33 Costica33 S-au formulat impotriva mea la politie plingeri mincinoase de catre o grupare infractionala care actioneaza in locul in care domiciliez. Cum ma pot eu apara ... (vezi toată discuția)