avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contracte de munca noi-societate la inceput
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contracte de munca noi-societate la inceput

Buna ziua

S.C. apartine nei doamnei x, administrator fiind sotul dansei. Precizez ca s.c. nu a avut niciodata activitate.
Daca se incepe activitatea ar dori ca cei doi copii ai lor sa fie unicii angajati (pentru a nu plati multe taxe la stat) Patronul si administratorul sunt pensionari.
Problema este ca nu vor sa plateasca decat doua salarii-copiilor. Pentru patron si administrator ce forme legale trebuiesc indeplinite si ce dari catre stat? Exista vreo posibilitate ca acestia doi din urma sa nu plateasca nimic contributii? Le trebuie si lor contracte de munca?

Cei de la AJOFM fac contractele de munca?

Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Aprilie 2013
Mihail Preda, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:10, 25 Aprilie 2013
Administratorul nu este obligat sa aiba si c.i.m., daca este numit prin actul constitutiv sau hotararea AGA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire cim Marinescu_And Marinescu_And Buna ziua! As dori si eu sa ma informati cu privire la modificarea unui CIM pe perioada determinata. A fost incheiat pe data de 29.03.2011 pe per. determinata ... (vezi toată discuția)
Concedii fara salariu in revisal carmen fortiu carmen fortiu concediile fara salariu se completeaza in revisal? ar fioproblema a doua probl. : lucrez pe un progr. de salarii si imi apar tot felul de probleme ca de ... (vezi toată discuția)
Revisal 506 floreanicolae floreanicolae am o firma noua la itm ilfov si mi s-a spus de acolo ca trebuie sa intocmesc revisal 506 si apoi impreuna cu alte copii de acte sa le depun personal la unul ... (vezi toată discuția)