avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bun comun sau nu? Procurator de fonduri
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bun comun sau nu? Procurator de fonduri

buna ziua ! sunt casatorita de 15ani am o fetitade 12ani si eu nu sunttrecuta an contractu casei casa fiind cumparata an timpul casatoriei si tatal sotului este trecut an contract ca fiindmandatar de fonduri ce vreau sa va antreb eu am vrun drept la casa an ca z de divort va multumesc!!!
Copilul are dreptul sa fie intretinut de parintii lui. Sa i se asigure casas, masa, scaun...
Acum nu va poate da afara, dupa divort sau o data cu divortul, poate cere evacuarea dvs.
Domiciliul copilului se va stabili tot cu ocazia divortului. Daca nu aveti unde sa locuiti cu copilul dupa divort, copilul poate ramane la tata.
Ati contribuit la acea casa si dv.?
nu.
Nu ati imbunatatit casa aceea, n-ati schimbat geamurile, gresia? Caci daca ati avut venituri, puteti cere parte din acele cheltuieli.

Alte discuții în legătură

Buna seara daca cumpăr o casa pe numele meu și suntem în divorț ... Florentina Maira Florentina Maira Buna seara daca cumpăr o casa pe numele meu și suntem în divorț deja situl ar avea dreptul banii de casă fiind de la tata? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Divort, cumparare imobil inainte de finalizarea procesului ramona mester ramona mester daca achizitionez un apartament din banii parintilor mei, eu fiind casatorita , acesta intra la partaj la divort? eu vreau sa trec apartamentul strict pe ... (vezi toată discuția)
Divort. la partaj am dreptul la cota dintr-un imobil mostenit de celalalt sot? denis marian denis marian am fost casatorit 12 ani . apartamentul este mostenire de la uchiul ei . am vreun drept in afara de bunuri? avem un copil de 12ani va mutumesc. (vezi toată discuția)