avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... intabulare teren extravilan
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

intabulare teren extravilan

Detin schita intoctmita de expert pentru un partaj judiciar .Schita respectiva are doar dimensiunile si vecinii neavand inscrise si coordonatele STEREO70 Acum doresc sa intabulez acest teren extravilan ce l-am obtinut in urma sentintei judecatoresti de partaj judiciar.
Care este procedura?
Cel mai recent răspuns: d_doinita , utilizator 11:35, 6 Mai 2013
~ Conținut șters la cerere ~
Trebuie sa luati legatura cu o persoana autorizata pentru intocmirea documentatiilor cadastrale care, in baza sentintei ce o detineti (inclusiv a expertizei ce face parte integranta din sentinta) ca si act de proprietate, va va intocmi cadastru pentru suprafata ce v-a revenit.

Daca nu ati avut rabdare sa cititi copy-paste -ul postat anterior nu ati pierdut mare lucru, in schimb ati castigat timp pentru a face altceva. Aceea reprezinta o utopie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare adamcristi adamcristi Bună seara! În urma unei succesiuni, având hotărârea definitivă a instanței, pe un teren de 772 mp, aici fiind inclusă și o casă, domnul de la ... (vezi toată discuția)
Dezbateri - regulamentul privind avizarea tehnica a expertizelor judiciare efectuate de expertii judiciari in specializarea topografie, geodezie si cadastru BEJENARU PETRU BEJENARU PETRU MINISTERUL JUSTIŢIEI Nr. .................../C din........................... AGENŢIA NAŢIONALÃ DE CADASTRU ªI PUBLICITATE IMOBILIARÃ Nr. ... (vezi toată discuția)
Carte funciara Leordeanu Leordeanu Am intabulat teren intravilan aflat intre casa construite in vechime .Terenul a fost dobandit pri partaj judiciar intre frati mostenitori ,deci si cu o lucrare ... (vezi toată discuția)