avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pensie invaliditate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pensie invaliditate

Buna ziua,
Conform Codului Muncii `` CIM inceteaza la data comunicarii deciziei de pensie in cazul pensiei de invaliditate ``.
Intrebarea mea este urmatoarea: ce face angajatorul cu salariatul din momentul in care se cumuleaza cele 183 de zile de concediu medical, i se elibereaza decizia medicala ( nu mai primeste certificat medical ) si pina la momentul eliberarii deciziei de pensionare de catre casa de pensii?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:46, 20 Mai 2013
Codul Muncii prevede expres data incetarii c.i.m. in cazul in care o persoana se pensioneaza pe un grad de invaliditate.- data comunicarii deciziei de pensionare in cazul pensiei de invaliditate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim - invaliditate madylumy madylumy Buna ziua, am primit din partea unui salariat o,, decizie medicala asupra capacitatii de munca,,, in urma a 185 de zile de cm, emisa de un medic de expertiza. ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca in cazul deciziei medicale ContSters236579 ContSters236579 in ce baza si cand inceteaza c.i.m. in cazul unui salariat care a primit decizie medicala asupra capacitatii de munca / gradul 2 sau 3 de invaliditate, fiindca ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate -decizie de incetare a raporturilor de munca Vilcu Gina Vilcu Gina Buna ziua.As dori sa stiu cum procedez la incetarea contractului de munca al unui salariat care a obtinut la data de 12.07.2013,decizia medicala asupra ... (vezi toată discuția)