avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia copilului

Buna ziua. Sunt casatorita de aproape doi ani si am o fetita de 1 an si 7 luni. E posibil sa ajungem la divort si as vrea sa stiu daca am vreo sansa ca fetita sa ramana cu mine. E lumina ochilor mei si nu pot renunta la ea pt nimic in lume. Problema f mare este ca eu nu am casa si nici parinti mei. Stam toti cu chirie intr-un ap cu 3 camere. Sotul are ca proprietate o camera de camin. Are salariul dublu fata de al meu. In prezent locuim cu ai mei in apartament. Si vreau sa mai precizez ca eu am prog la servici mai scurt ca al tatalui. Ce sanse sunt ca instanta sa-mi incredinteze fetita? Va multumesc anticipat
Buna ziua,
Faptul ca nu aveti o locuinta proprietate nu constituie un impediment.

av. Gabriel Klein Kiritescu
Ultima modificare: Vineri, 10 Mai 2013
Admin, administrator
Va multumesc din suflet pentru raspunsuri. M-am linistit. Mi-era teama sa inaintez cu divortul de frica sa nu imi ia fetita. Va multumesc inca o data enorm de mult si va doresc tate cele bune. Mi-ati facut ziua mai frumoasa si viata mai linistita :) :kissing:
Eu nu cunosc nicio hotarare in care sa fi contat salariul sau casa mai mare a unui parinte, serios?
Conteaza acele conditii minimale: locuinta (cu orice titlu), venituri (legale) si grija fata de copil. Nu musai in ordinea asta.
Chiar ai vazut in practica astfel de hotarari in care starea materiala a dus la determinarea locuintei copilului? A ramas in caile de atac in picioare? Ccasi imi pare ciudat...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate sa imi ia copilul ? g3orgiana g3orgiana Buna ziua!am mai scris aici acum ceva timp.Vreau sa divortez si acum o luna m-am mutat la parintiimei impreuna cu copilul de 3 ani si 5 luni.M-a sunat mama ... (vezi toată discuția)
Decaderea din drepturile parentale alinutza2705 alinutza2705 poate fi tatal decazut di drepturile parentale,daca de aprox 2 ani si jumatate n-a platit pensie alimentara?sau poate merge la inchisoare? (vezi toată discuția)
Divorț cu minori Luizik Luizik Ce șanse am sa raman cu ambii copii după divorț? Mentionez ca am un loc de munca sigur si domiciliul stabil si personal...si am condiții sa ii cresc ... (vezi toată discuția)