Va rog foarte mult domnilor avocati sau colegilor de suferinta care au trecut printr-un proces de reducere a pensiei alimentare cum as formula citeva intrebari la interogatoriu.Banuiesc ca nu poate sa fie de forma:esti de acord sa reduc pensia alimenatara?
Domnule, ma mir ca judecatorul, care are si cunostinte si termeni juridici, a incuviintat o astfel de proba. Nu inteleg de ce. Nu e o proba standard si nu vad ce sa caut in dosar (din cele descrise de dv.)
In loc sa va suparati, recititi si veniti cu detalii ca sa va ajut. Deci: ati cerut interogatoriul? Instanta a admis? A dispus prezentarea ei? V-a pus in vedere sa aduceti intrebarile?
Stimata d-soara cum sa ma supar?Am depus cererea care arata cam asa:
D-le Presedinte,
Subsemnatul x domiciliatin y chem in judecata pe parata Z domiciliata in ..in calitate de repr legala a minului ..pentru ca sa hotarati reducerea pensiei de intretinere la care am fost obligat prin sentinta civila....nn/2010
Motivele actiunii
in fapt prin hot mai sus mentionata am fost obligat sa platesc paratei pensie de intretinere in suma de 500 lei .La stabilirea acestei sume s-a avut in vedere ca realizam un venit net lunar de 2000 lei.In prezent realizez un venit mai mic astfel ca se impune reaprecierea cuantumului
pensiei de intretinere la care am fost obligat.
In dovedirea actiunii inteleg sa ma servesc de adeverinta de salariu nr../2013 eliberata de (actualul loc de munca).