avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Se aproba CCC daca persoana este si salariata si are ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Se aproba CCC daca persoana este si salariata si are si alte venituri?

Ma intereseaza daca am un angajat care doreste sa intre in concediu paternal, dar el este si persoana fizica (nu e autorizata adica PFA) platitoare de TVA, adica dezvoltator imobiliar, deci are la societatea mea contract de munca , cu stagiu de cotizare, dara daca este si persoana fizica platitoare de tva adica dezvoltator imobiliar platitor de tva numai, pot sa-i acord concediu pentru crestere si ingrijire copil pana la 2 ani? Este cumva incompatibil? Intrucat nu am gasit niciunde in lege prevederi de genul acesta!? Are in derulare un proiect imobiliar, are dreptul sa ia indemnizatia ?
Cel mai recent răspuns: andreea_manoiu , utilizator 17:29, 17 Mai 2013
Ma aflu si eu intr-o situatie similara. Multumesc frumos pentru raspunsuri. Atentie si la comisioanele de la asigurarile de orice fel ca sunt impozabile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil nikovlad nikovlad buna ziua.pot primi indemnizatia de crestere copil in cazul in care am o intreprindere individuala iar activitatea nu e suspendata dar fara venituri??din ... (vezi toată discuția)
Obtinere venituri fara suspendarea platii indemnizatiei pentru crestere copil andyc25 andyc25 Buna dimineaţa! Sunt, in prezent, in concediu de crestere copil si obtin indemnizatia aferentă. Stiu ca pt a nu-mi fi suspendata plata CCC trebuie sa nu ... (vezi toată discuția)
Venituri indemnizatie crestere copil Andrei198701 Andrei198701 Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu o interpretare a legii, in situatia urmatoare: - Agent de asigurari (viitoare mama), cu contract de agent, ... (vezi toată discuția)