avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pauza de masa - parasire unitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pauza de masa - parasire unitate

Buna ziua,
Conform ROI pauza de masa de 30 min este neplatita. In acest interval unii angajati parasesc unitatea si merg acasa pentru a servi masa. Intrebarea mea este urmatoarea : daca se intampla ceva cu unul din ei societatea raspunde pentru acest incident chiar daca pauza este neplatita desi este in timpul programului de lucru?
Va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:30, 12 Noiembrie 2021
Exista mentionat in Reg. Intern o astfel de interdictie?
Va mulțumesc pentru răspuns.

Lauraa09 a scris:

Nu există.

Cornel Vasile a scris:

Exista mentionat in Reg. Intern o astfel de interdictie?

Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pauza de masa claudici claudici va rog sa imi spuneti ce inseamna efectiv pauza de masa intr-o firma ?Este legal sa parasesti locul de munca in pauza de masa?In ce conditii poti fi intrerupt ... (vezi toată discuția)
Pauza de masa in afara timpului de lucru de 8 ore alex.v alex.v Buna ziua. Am cateva intrebari in legatura cu pauza de masa care a fost scoasa in afara timpului normal de lucru: 1. pot considera ca este timp privat ... (vezi toată discuția)
Timp legal de munca anymaryh anymaryh Buna seara! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: - daca in RI se mentioneaza ca timpul de lucru este in intervalul 8.00-17.00 (9 ore), din care ... (vezi toată discuția)