Buna seara! Am deschis de curand un magazin . In termen de un an de zile am avut 6:(( controale de la garda financiara si la toate mi s-a spus ca domnii comisari au venit sesizati”de prieteni care imi vor binele” .De fiecare data mi-am luat amenda pentru cele mai nesemnificative abateri. In ritmul acesta , cu siguranta voi falimenta. Am o singura intrebare! Am dreptul sa aflu cine imi este asa de ”prieten” incat sa0mi faca rau intr-un asa mod? Mai mult decat atat mi-a fost spart de doua ori magazinul si furata marfa! Mentionez ca sunt studenta si aceasta mica afacere ma ajuta sa supravietuiesc. Va multumesc!
Buna seara,
Dar cum trebuie sa procedezi in urmatoarea situatie:
Vin ,cumpara ,platesc ,duc la masina ,se intorc dupa rest si spun ca nu le am eliberat bon...ameninta cu amenda de 12000 Ron...,incep tergiversarile ,cer 600 ..si pleaca multumiti..motivand ca este minim de amenda.
Am uitat sa va spun ca au fluturat o legitimatie ,n am retinut nici macar numele..
Unde pot gasi modalitatea de control a asa zisei garzii,amenzi ..
Va multumesc..
Garda Financiara s-a desfiintat in 30.10.2013 si practic in luna octombrie 2013 nu au prea facut controale. Deci nu aveau cum sa mai vina dupa aceasta data si ori discutati abia acum de intamplari mai vechi ori cineva va pacaleste. ATENTIE