avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... CERTIFICAT DE TRANSPORT IN CONT PROPRIU
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

CERTIFICAT DE TRANSPORT IN CONT PROPRIU

BUNA ZIUA ,

sc la care lucrez detine o autoutilitara a carei masa maxima autorizata este de 3500 kg, cu aceasta autoutilitara se transporta marfa de la sediul nostru la sediul beneficiarului. De cele mai multe ori transportul este inclus in pretul marfii , dar se intampla ca sa apara si pe factura separat 'transport de la pana la ' .
in actul constitutiv societatea nu are ca obiect de activitate transport de marfa .

credeti ca ar trebui sa detinem un certificat de transport in cont propriu sau este suficient ca pe parcursul transportului marfa sa fie insotita de aviz si cmr.


multumesc
Cel mai recent răspuns: remus11 , utilizator 10:22, 22 Mai 2013
Daupa ultimele modificari va trebuie licenta atat pr transport in cont propriu cat si pt transport contra cost.Licentele vor fi obligatorii incepand cu 30 .06.2013 iar atestatele pt soferi incepand cu 01.01.2014!Normele le gasiti pe siteul MT!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoutilitara primita in folosinta - ce fel de contract se poate incheia, sa pot decuce cheltuielile de transport? Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua. Am primit o autoutilitara spre folosinta, de la alta firma (inregistrata pe firma respectiva), pentru desfasurarea propriei activitati a firmei ... (vezi toată discuția)
Cu marfa pana in grecia monii23 monii23 Buna ziua. O firma, dar nu de transport, ci pe cont propriu trebuie sa duca marfa inapoi storno in grecia. Trece masina cu soferul prin Bulgaria si ... (vezi toată discuția)