avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mi s-a platit o suma mai mare decat trebuia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mi s-a platit o suma mai mare decat trebuia

Am reusit sa fac niste bani pe un site (400$). Din greseala cei de la firma respectiva mi-au virat 4000$ in cont .Si-au dat seama 10 zile mai tarziu.Azi m-au contactat si mi-au spus ca au gresit cei de la contabilitate si sa returnez banii,oferindu-mi un bonus .In mod normal,legal cum pot sa isi recupereze banii daca eu nu doresc sa ii restitui si unde s-ar ajunge cu aceasta problema?
Apropo privind art. 216 c.p daca eu nu ma ating de banii din cont adica nu mi insusez se mai incardreaza la acest articol?
eu daca eram in locul tau, din cei 3600 de Euro le trimiteam 3500 inapoi si 100 de Euro, ii retineam pentru deranjul si neplacerea creata. nu de alta dar, tot pe timpul tau trebuie sa te duci la banca sa trimiti banii, comisioane/tarife - astea costa.

daca am inteles bine si daca ti-au oferit 250 Euro, ca sa le trimiti banii inapoi, asta inceamna ca si ei si-au dat seama de greseala facuta si pe deasupra cu astia 250 de euro, isi cam cer oarecum scuze pentru neplacerea creata - o suma frumusica de altfel.
Ultima modificare: Marți, 4 Iunie 2013
Enkde, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

M-am trezit cu bani in cont! sara222 sara222 Ramasa fara bani si in cautare de ceva maruntis ratacit prin \\\\\\"buzunar\\\\\\", am dat interogare sold unui cont pe care nu-l mai verificasem de 2 ... (vezi toată discuția)
Problema retur bani comanda online calind83 calind83 buna ziua, am comandat de la un magazin online un produs de 1000 de lei pe care l-am platit cu card bancar dar nu l-am primit. Dupa 1 luna mi-au trimis alt ... (vezi toată discuția)
Pot obtine despagubire pentru anularea zborului din cauza grevei controlorilor? SanduCristinaTeodora SanduCristinaTeodora Buna ziua! Am o intrebare pentru cei care detin informatii despre cazuri similare situatiei nostre. In aprilie 2016 am fost intr-o vacanta la Bruxelles ... (vezi toată discuția)