avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declaratii firma neplatitoare de tva si fara salariati
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declaratii firma neplatitoare de tva si fara salariati

Buna ziua,
As dori sa stiu ce declaratii si cand trebuiesc intocmite, pentru o firma neplatitoare de tva, infiintata in data de 08.04.2013, fara angajati
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: DUO CONSULT , utilizator 19:18, 18 Decembrie 2020
Vă felicit pentru raspunsul dat doamnei cu tva.


george-neagu a scris:

Folositi model nir pentru cei neplatitori de tva. Inregistrati pretul de achizitie/de intrare cu tot cu tva.
Daca sunteti microintreprindere(platiti impozit pe venit de 3%), la trimestru, pana pe 25 a lunii urmatoare, completati si depuneti declaratia 100 cu impozitul pe venitul microintreprinderilor si tot pana la acea data faceti si plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Microintreprindere cu activitate de intermediere bancara vasilicapop vasilicapop Buna ziua. Activitatea de intermedire bancara, cod caen 6612 , se incadreaza la impozit pe venit(microintreprindere) sau impozit pe profit? Societatea este o ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit sau pe profit? calinapop calinapop Un SRL cu cod CAEN 6512, trebuie sa treaca la plata impozitului pe venit de la 01.02.2013? (Pentru a avea statut de microintreprindere, o firma trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Firma noua- obligativitatea depunerii declaratiei 010 fdlevente fdlevente Buna ziua, am preluat contabilitatii a unei firma noua infiintata (03.04.2013) si am observat pe site anaf figureaza ca platitor impozit pe profit, din cate ... (vezi toată discuția)