Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Comodatarul unui apartament poate inchiria spatiul?

Sora mea mi-a propus sa facem un contract de comodat pentru un apartament pe care il are in proprietate, permitandu-mi sa il inchiriez unei firme, dorind sa ma ajute astfel o perioada, pana cand imi rezolv problemele financiare. Este posibil si legal sa fac contract de inchiriere cu o firma pentru spatiul pe care il am in folosinta in virtutea unui contract de comodat? Mentionez ca sunt persoana juridica.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 15:27, 3 Iunie 2013
Da, desigur !
Cu doua conditii:
1) Sa fie specificat in primul act ca folositi apartamentul la realizarea obiectului de activiate al firmei dvoastre.
2) Sa aveti pe firma respectiva, obiectul de activitate inchiriere spatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subinchiriere imobil ilbobass ilbobass Doresc sa stiu daca ce vreau eu sa fac este legal. Am un apartament proprietate personala si doresc sa inchei un contract de comodat cu PFA ul MEU, in care sa ... (vezi toată discuția)
Inchiriere sediu obtinut prin contract de comodat Lulica Lulica Buna ziua In cazul unui SRL cu asociat unic, acesta face un contract de comodat prin care o parte din locuinta si terenul sau sunt date societatii pentru ... (vezi toată discuția)
Locuinta de serviciu administrator srl miskynights miskynights Buna ziua, Sunt administratorul unei societati comerciale cu domiciliul in aceeasi localitate si am urmatoarea intrebare: - poate societatea comerciala ... (vezi toată discuția)