Mai Anonim,dar ce ai sarit frate asa,ca ars?Ti-a trebuit mult timp de gandire ca sa ajungi la verdictul asta?Ai prea mult tupeu si putine argumente sa ii faci pe cei care isi manifesta interesul si cer ajutorul"incompetenti",nu crezi?
In primul rand intrebarile nu au nici o legatura cu adevaratele cunostinte,cele care se vor evalua la examen.Iar in al doilea rand ce "substanta "astepti tu sa aiba niste simple intrebari"tehnice"?
De altfel toti suntem constienti ca la INM intra doar cei mai buni si tocmai interesul acesta manifestat cu privire la orice zvon dovedeste dorinta de atingere a acestui nivel,pentru o pregatire conform cerintelor.
Desi nu am vrut la inceput sa iti raspund la mesaj m-a iritat prea mult atitudinea asta a ta si nu am putut rezista tentatiei.
Draga anonim iritat, revolta pe care ti-ai axprimat-o in ultimul mesaj este cu siguranta pe deplin justificata, insa in nici un caz fondata pe continutul ultimului meu mesaj intrucat, dupa cum se poate observa, in consideratiile mele relative la INCOMPETENTA si la LIPSA de SUBSTANTA teoretica a mesajelor faceam directa referire la diversele si nenumaratele opini juridice de pe acest forum precum si la autorii lor, si in nici un caz la mesajele dispuse pentru acest subiect de conversatie; mesaje care, trebuie sa recunosc, au un pronuntat continut tehnic.
Ca atare, constat ca revolta ta interioara transpusa in vazul tuturor prin mesajul iritant de adineaori este nejustificata in ceea ce ma priveste si pesemne ca isi are izvorul intr-o frustrare launtrica determinata de propria ta constientizare asupra slabei pregatiri teoretice si implicit profesionale ce te caracterizeaza; de altfel, dupa cum am mentionat, specifica nu numai pentru tine, ci si pentru o seama buna dintre forumisti cu activitate sustinuta.
Mentiunile de mai sus se raporteaza strict la subiectul INCOMPETENTA si la LIPSA de SUBSTANTA, subiect adiacent problemei importante pe care am abordat-o in mesajul asa-numit iritant, si anume preocuparea voastra excesiva pt detali tehnice privind organizarea examenului de admitere in INM. Atentia sporita acordata acestor elemente pur formale ma face sa cred ca unii dintre voi sunt lipsiti de orice sistem de prioritati in demersul intelectual intreprins de orice aspirant la INM in vederea admiterii in aceeasi structura.
SFAT: reguli organizatorice au fost si vor mai fi, formele de evaluare imbraca si ele nenumarate variante insa fundamentul teoretic si cultural juridic este imuabi. Apropo... chiar daca totul este relativ, v-as sfatui pe unii dintre voi sa acordati putina atentie si unor spete ale CEDO. Sunt interesante si extrem de importante prin problemele de drept ce le ating, pentru cariera unui viitor magistrat profesionist.
Sunt sigur ca printre unii dintre voi se numara si aspiranti la INM cu o perspectiva juridica asemanatoare celei ce ati putut-o intrezari.
Imi pare rau ca prin mesajul meu am adancit si contribuit la refularea unor frustrari interioare, cand menirea unui viitor magistrat este chiar contrariul, de a atenua distorsiunile psiho-sociale. Imi cer scuze fata de preopinentul meu iritat si fata de toti cei ce se considera atinsi in onoarea si demnitatea lor de aspiranti la INM. Va urez succes tuturor desi nu multi vor avea parte de el. :)))))))))))))
rusinica..va luati la tranta ..de ce?..sa va aratati care-i mai destept?..stiu ati invatat..vreti sa va opuneti in valuare..dar nu e penibila procedura voastra prin care v-ati abatut de tot de la subiectul intrebarii initiale si de-o adevarata importanta.acum...poti sa vezi ba anonimule cum discutiile tale sunt lipsite de obiect...sau oricum.pe dinavara...obiectul care4-l atingi u e valabil poate prin alte pagini de discutii(poate pe mirc sa prostesti vreo toanta dcu vocabularul tau elevat)...din toate astea totusi...anonim,accidental sau intuitiv, a atins un punct adevarat,si anume sunteti "imbecilii "....si asta se poate concluziona din cel putin un motiv :stati si va pierdeti vremea pe chaturi din astea in loc sa invatati....mai sunt si alte motive da nu am timp sa l arunc pe chaturi , eu am de invatat, am plecat , papa si succes
Din ultimul mesaj postat la aceasta rubrica de asa-numitul Lolec deduc fara nici o ezitare ca avem de-a face cu un tantalau moralist. Draga Lolec daca mesajul meu ti se pare lipsit de obiect inseamna ca ai serioase probleme de concentrare. De altfel nici nu cred ca merita sa-mi petrec timpul demonstrandu-ti tie obiectivitatea sau lipsa de obiectivitate a mesajului meu.
Felul in care scrii nu-mi inspiri a avea de-a face cu o fiinta inteligenta. Imi pare rau ca trebuie sa te calific ca fiind superficial insa iti respect opinia si iti tolerez prostia. Toceste in continuare caci asta imi pare ca faci.
P.S.1: Pacat de tara asta daca va avea parte de magistrati ca domnia voastra Lolec.
P.S.2:Daca esti baiat inteligent, desi ma indoiesc profund, nu ai mai da curs acestui mesaj si te-ai preocupa in schimb de tocit!