avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program vizita minori nerespectat de mama
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program vizita minori nerespectat de mama

ce poate face un tata care a trecut prin 8 procese de diferite feluri (ordonanta presidentiala, executare silita) pentru a si vedea fetita ( acum in varsta de 5 ani) care este in grija mamei (custodie comuna) in conditiile in care mama refuza sa respecte ordinul judecatoresc si manipuleaza copilul (in ultima vreme sustinand ca fetita nu mai vrea la tata deloc)
Cel mai recent răspuns: proastasatului , utilizator 20:20, 17 Iunie 2013
Nu doresc sa va contrazic cu nimic si cu atat mai putin nu mi-as dori sa o luati personal. Va rog insa sa ma credeti ca daca cineva a castigat vreodata un proces invocand alienarea parentala, sigur a avut un avocat advers foarte slab. Nomenclatorul de afectiuni psihiatrice din Romania nu recunoaste acest diagnostic, altfel spus, o fi validat stiintific la altii, caci la noi nu!si prin urmare ramane un fel de vorbe goale!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Influența negativă a tatălui asupra copilului. ce pot face pe cale legală? Honey32 Honey32 Buna ziua. Am o problema cu fostul concubin si cu relatia lui de tata cu fiica noastra. De fiecare data cand o aduce (dupa vizita la el) fetita, de 2 ani si 5 ... (vezi toată discuția)
Minori si familie raluca_barbulescu raluca_barbulescu Buna ziua! Sunt despartita de 3 ani, am 2 copii de 4 ani si resp 8 ani. Copiii nu au fost vizitati de tatal lor de 2 ani. Acum prin programul de vizita ... (vezi toată discuția)
Program vizita minor impiedicat de mama Fane_S Fane_S Buna ziua ! As dori sa va intreb , ce as putea face in cazul meu , in legatura cu vizita copilului meu , pe care nu mi-l lasa fosta sotie , eu avand drept de ... (vezi toată discuția)