Buna ziua.
In cazul unei fapte,coruptie sexuala in spatiul public.
Apar dou legi,de care este acuzata o perosna,coruptie sexuala si acte cu caracter obscen savarsite in public.
Intrebarea mea este,se va da pedeapsa pentru fiecare infractiune in parte?sau se contopesc.va multumesc.Cazul este la judecatorie.luna viitoare are primul termen.
Si inca o intrebare,nu exista numai declaratia minorelor data d efatza cu psiholog.
Daca faptasul isi recunoaste fapta,poate primi suspendare?fiind fara antecedente penale de nici un fel,si fara abateri sociale.
Buna ziua.
Am angajat un alt avocat,iar in aceasta dimineata fratele meu a fost eliberat de urgenta din arest.
Avocatul a reusit sa faca o anume conventie cu procurorul,in sensul ca fratele meu isi recunoaste fapta,iar procurorul ii garanteaza o pedeapsa de 9 luni pentru coruptie sexuala,si 6 luni pentru acte obscene in public,cu suspendarea executarii pedepsei.Procesul este saptamana viitoare,fiind judecata de urgenta la cererea procurorului,judecatorul acceptand neoficial,propunerea procurorului.
Deci se poate.Un avocat bun,respectat si cu cunostiinte,poate scoate un om din inchisoare.
Aveti grija ce avocati angajati,pentru ca unii tind sa nu faca absolut nimic.