Fratilor Nu mai puneti botul la vorbele avocatilor , nu iti cere nimeni
bani pe contracte care NU sunt pe numele tau atunci cand proprietatea in sine este a ta .... eu unu n-am platit nici un ban nici la curent nici la apa , am fost acolo si ei se ocupa de recuperarea datoriilor pt contractele care au fost incheiate de catre chiriasi.
Asa ca nu terbuie sa deschizi
NICI un proces, nimic m-am dus acolo am explicat cum sta problema oamenii au inteles si asta a fost tot nu mi-a cerut nimeni nici un ban pt ce nu a fost pe numele meu , chiar daca eu sunt proprietarul acelui imbobil.
Apa si curentul intra si ele in categoria serviciilor care sunt furnizate unui titular, iar in cazul acesta titularul NU ERAM EU , asa ca eu ca si proprietar al acelui imobil nu sunt OBLIGAT DELOC SA PLATESC ceea ce nu imi apartine si nue ste al meu! fapt care este total normal.
P.S - daca acest post totusi nu se va sterge , am un mic mesaj pentru toti cititorii care se mai afla in cazul meu : interesati-va la fiecarel furnizor in parte , nu apelati direct la un avocat decat in cazul in care vi se cer bani in fata si fara nici o negociere , daca va veti duce la un avocat , el ca sa isi ia banu te va baga in proces ...