avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Introducere oferta in SEAP
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Introducere oferta in SEAP

Buna ziua!
As dori sa stiu cum as putea sa introduc eu o licitatie in SEAP, din partea unei firme/institutii publice. Am deja cont pe SEAP dar nu am gasit nimic acolo.

Multumesc anticipat!!
Cel mai recent răspuns: mirelamoldoveanu , utilizator 22:25, 29 Iunie 2013
Ce fel de cont aveti? Este contul dvs. personal sau al institutiei? Aveti certificatul digital?
Contul de SEAP este al institutiei. Ne ocupam noi sa facem fisa de date si toate documentele necesare, insa nu stim cum sa procedam cu introducerea pe SEAP.
Descarcati dupa SEAP Manualul de utilizare SEAP

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Seap certificat digital imposibil de folosit fsa fsa Pentru a participa la SEAP mi s-a spus ca imi este necesar Cert Digit. Am creat pe e-licitatie.ro un cont; psw si am primit un Pin. Am platit tx de 40+Tva cu ... (vezi toată discuția)
Publicare seap IoanaGabrielaP IoanaGabrielaP A dori sa stiu pasii ce trebuiesc parcursi , pentru publicarea documentelor de atribuire (in special atasarea lor) (vezi toată discuția)
Caz sugestiv de coruptie: autoritate contractanta neaga incarcarea unor documente in seap (ce lege incalca prin aceasta?) Mihai_Patraru Mihai_Patraru In calitate de ofertant participant la o licitatie publica, am semnat electronic/incarcat toate documentele necesare in SEAP, in stricta conformitate cu ... (vezi toată discuția)