avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie fortata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie fortata

Buna seara

Lucrez intr-o mare institutie bancara si astazi am fost chemata de catre sefi si m-au rugat sa imi dau demisia pe motivul crizei. In plus au spus ca imi ofera un salar in plus fata de cel din luna aceasta. Am spus ca eu nu plec decat daca se restructureaza postul si sunt trimisa in somaj. Nici nu vor sa auda asa ceva. Pana maine trebuie sa dau raspuns daca accept oferta lor sau nu. Daca nu vreau probabil ma vor sanataja in alt mod. Zile bune nu voi mai avea acolo. Ce pot sa fac? Cum pot beneficia de somaj? Intr-o saptamana implinesc un an de cand sunt angajata lor pe perioada nedeterminata.
Cred ca nu va e util sa va resemnati asa usor daca angajatorul zice ca nu are bani si nu e dispus sa faca ceea ce trebuie.

Sunt utilizatori care au primit aici informatii care sa ii sprijine in demersurile lor de a obtine ce au dreptul sau macar au vazut care sunt posibilitatile si au putut decide cum vor sa actioneze stiind mai bine ce au de castigat sau de pierdut.

Binenteles, fiecare decide pentru el si alege singur ce sa faca, dar e important sa ai cat mai multe informatii pentru a putea alege mai bine.

Succes in orice veti alege! :)
buna seara .aceasta situatie cu demisia si reangajarea pe acelasi post am avuto si noi in firma .dupa ce s-au scris demisiile au angajat doar pe cei care au vrut ei.deci aveti grija ce semnati .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai au angajatorii mijloace sa foloseasca art. 61 litera d) din codul muncii? PaulaAcsinte PaulaAcsinte Teoretic, articolul 61 litera d) din Codul Muncii permite in prezent Angajatorului sa dispuna concedierea Angajatului…..”in cazul in care acesta ... (vezi toată discuția)
Rog ajutor-urgent eujad eujad o salariata care nua vrut sa plece din societate tb data afara pe necorespundere.S-a facut decizie de testare ( 15 zile ), ieri a dat testul, nu a trecut , ... (vezi toată discuția)
Concediere vasileid vasileid buna ziua, se poate ca dupa mai mult de 1 an de concediu medical, la revenirea la locul de munca sa fi testat in plan profesional si sa fi demis pe motive de ... (vezi toată discuția)