avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce pot face? Minorul nu accepta sa plece cu tatal sau
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce pot face? Minorul nu accepta sa plece cu tatal sau

buna ziua,va rog sa ma sfatuti ce pot face in urmatoare problema.sunt divortata de sotul meu de 6 luni .in urma casatoriei a rezultat un copil.am divortat la notar.custodia copilului o avem amandoi.problema mare este ca atunci cind fostul meu sot vine sa copilul la el in weekend ,minorul nu vrea sa mearga la el.plange.tipa ca nu vrea sa mearga la tatal lui.astazi a fost unul din acele episoade.copilul nu a vrut sa mearga ,s-a ascuns dupa pat ca sa nu plece cu taica-su.l-am dus pina jos la scara si s-a agatat de gatul meu a inceput sa tipe sa nu-l dau ,sa nu-l parasesc.au fost de fata si cativa vecini.ce pot face in aceasta situatie cind minorul refuza sa mearga la tatal lui?nu vreau sa-mi vad copilul in asemenea situatui din nou.va multumesc:(
"Am speranta ca veti pune binele copilului inaintea nevoii de dreptate."
Oare nu merg "mana-n mana"?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea in islam(la musulmani) life is short life is short Daca se poate sa ma lamureasca si pe mine cineva despre legea la musulmani,referitor la divort.Ma refer la un caz mai delicat:un musulman de origine egyptean ... (vezi toată discuția)
Nerespectare program de vizita minor vioreltudorascu vioreltudorascu Buna ziua Sunt divortat si am o fetita de 8 ani. Am un program de vizitare a fetei dar nu mi se respecta. Fata e educata sa ma urasca. Am incercat la ... (vezi toată discuția)
Reevaluare program vizitare Profesoara Profesoara Va rog sa ma consiliati in urmatoarea problema.Am divortat acum 5 ani. Acum un an tatal copilului, in urma unor repetate conflicte si neintelegeri a deschis ... (vezi toată discuția)