Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contestare in instanta a deciziei de concediere

Cum pot si ce sanse am sa contest in instanta o decizie de concediere din motive ce nu tin de persoana salariatului (desfiintare post , restructurare) ?
In fisa postului sunt trecute anumite sarcini cum ar fi :
- intretinerea arhivei ;
- intretinerea imprimatelor (NIR,facturi,monetare etc,)
sarcini care practic nu se desfiinteaza . Ma ajuta cu ceva daca prezint in instanta aceasta fisa a postului ?
In instiintarea de preaviz se mentioneaza ca se desfiinteaza postul de casier post cu care eu nu am nici o legatura . Este corect?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:03, 4 Iulie 2013
Ce post se desfiinteaza , daca cel de casier nu are legatura cu dvs?

Ce post ocupati dvs?
Postul ocupat este in cadrul biroului contabilitate avand ca sarcini cele enumerate mai sus si altele
Daca nu ocupati postul de casier , atunci cum vi s-a inmanat instiintarea de preaviz?
Eu va spun ce scrie pe instiintare si din acest motiv am si pus intrebarea .
Va dati seama ca nu am nici un interes sa invat pe cineva sa produca o instiintare .
Atunci acea instiintare nu are cum sa va afecteze pe dvs., ci pe cel care ocupa postul de casier.

Alte discuții în legătură

Notificare Nugasesc Nugasesc Buna ziua. Este legală o notificare privind desființarea unui post de munca pe motivul reorganizării firmei, în care scrie ca managementul decide acest ... (vezi toată discuția)
Concediere datorita desfiintarii postului FloD FloD Buna ziua. Am fost concediat datorita desfiintarii postului ocupat si as vrea sa stiu daca este legal acest demers in situatia in care in aceeasi firma au ... (vezi toată discuția)
Delegare sarcini de serviciu post vacant functie publica in primarie DANYDANA65 DANYDANA65 Buna ziua, 1. La inceputul anului 2018 primarul a delegat prin dispozitie atributiile postului de contabil referent superior grad.5 casierului primariei ... (vezi toată discuția)