avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TITAN AL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TITAN AL

- avem 1 ctr de v-c incheiat in anul 2006 intre Primaria Bucuresti prin Titan AL si chirias in baza legii 112.

- acum, fostul proprietar -care avea notificare pe legea 10 la data cand s-a vandut apartamentul in baza leg 112- a solicitat constatatrea nulitatii absolute a c v-c deoarece nu se putea vinde apartamentul pana la solutionarea notif pe leg 10.

Intrebari:

1) cine trebuie chemati in judecata:
a) chiriasul devenit"proprietar"
b) Municipiul Bucuresti -prin primar general (ptr ca in patrimoniul lui s-ar intoarece apartamentul daca se contstata nul abs)
c) primaria mun Buc - ptr ca a incheiat actul
d) primaria mun Buc prin Tital al - asa cum scrie in contract

mai chemam si

Titan al in nume propriu ptr opozabilitate ?

2) cum apreciati ca se va pronuntat instanta ?
se putea instrina valabil chiar daca - ad absurdum - ar fi fost de buna-credinta chiriasul ?
Cel mai recent răspuns: dumitru2000 , utilizator 13:09, 30 Octombrie 2009
A-primaria mun. Buc. prin primar,
B-consiliul local al mun Buc. pt ca da toate hotaririle
C-chiriasul cumparator
D-titan pt opozabilitate
primaria mun buc singura nu are calitate juridica -nu poate sta singura in proces.
nu - in principiu nu putea sa se vinda bunul altuia- dar particularitatile fiecarui caz in parte conteaza
apreciati ca trebuie chemat si Titan al ?

dar titan a incheiat in calitate mandatar

merci

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare spor de valoare apartament karateka karateka Buna ziua tuturor! A-si dori un pic de ajutor intr-o problema civila. In anul 2008 am pierdut locuinta mea cumparata pe baza Legii 112/1995 si in ... (vezi toată discuția)
Legea 112 marghi marghi Buna ziua.Stiu ca sunt sistate vanzarea locuintelor catre chiriasi cu legea 112,urmare a controalelor de la dna,dar am inteles ca,daca restul chiriasilor au ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren casa nationalizata misha1 misha1 Buna seara! In luna august s-a vehiculat ideea ca guvernul a pregătit un proiect de lege care stabileşte că proprietarii de case naţionalizate care au ... (vezi toată discuția)