avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Livrare de bunuri catre Nigeria
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Livrare de bunuri catre Nigeria

va rog sa ma ajutati cu un raspuns .o societate din romania doreste sa vanda produs finit catre nigeria .cum se factureaza cu tva sau fara ?operatiunea este o livrare sau export ?
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 11:24, 16 Iulie 2013
adrianabresug a scris:

inca o intrebare taxele vamale de catre cine se factureaza sau cine le plateste ? nu am facut export pana acum si nu ma descurc fara ajutorul dv .imi cer scuze daca va deranjez cu insistentele mele .


Aveti aici mai multe detalii legate de export [ link extern ]

Cred ca cel mai bine ar fi ca prima data sa contactati un agent vamal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare client ue,livrare tara non-ue tommy22 tommy22 buna seara, Avem o livrare de bunuri in Norvegia,facturarea se face catre o tara membra UE. in acest caz, factura se declara in 390 si in intrastat? ... (vezi toată discuția)
Tva exista la export?? mihavasile mihavasile Buna ziua, Vreau sa export carne in tarile din afara spatiului UE.Vama si firma de shipping nu mi iau TVA spunand ca operatiunile de export sunt scutite de ... (vezi toată discuția)
Cum se factureaza la export tara non-ue albania? Herodot84 Herodot84 Buna ziua! Ma intereseaza foarte mult cum se factureaza la export in Albania. Din ce am inteles daca organizez eu transportul catre clientul din Albania ... (vezi toată discuția)