avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie de executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie de executare silita

Buna ziua,in urma cu 2 zile am primit o somatie de executare silita,ce reprezinta o datorie la o firma de 5000 ron.
Eu am buletinul pe adresa unchiului meu , nu am locuit si nu locuiesc acolo , dar in somatie la sfarsit scrie ca poate intra in imobil ? Ce pot lua,sau ce pot face atata timp cat eu nu am nimic pe numele meu,poate avea unchiul meu de suferit?
Mentionez ca aceasta somatie a fost intocmita la judecatoria Mangalia,nu am stiut si nu am aflat nimic cum ca e pe rol asa ceva,pana acum cand am primit aceasta somatie.
Ce am de facut? Ce se poate intampla? Daca eu depun saptamanal cate 100-200 ron ar fi mai bine , nu dispun de toti banii o singura data? Va multumesc anticipat.
Cum pot ataca decizia,si ce ma sfatuiti sa fac???
Ultima modificare: Miercuri, 17 Iulie 2013
lavin12, utilizator
Cel mai recent răspuns: lavin12 , utilizator 17:13, 19 Iulie 2013
lavin12 a scris:

ok,eu inteleg ca ei chiar pot intra acolo , ca sa verifice daca exista ceva pe numele meu , vreun bun al meu personal sau cum?
Dar daca am inteles bine,pot intra in aceea locuinta , dar nu pot lua nimic atata timp cat nu-mi apartine,ideea e ca vreau sa stiu 100% ca nu se va intampla nimic cu bunurile unchiului meu. Multumesc inca o data.

Nu au cum sa ia nimic care nu e pe numele dvs. Unchiul dvs. sa spuna ca sunt ale lui si se rezolva problema. Poate face dovada eventual si cu martori daca nu mai are documentele respectivelor bunuri mobile. Ar fi trebuit sa va comunice somatia si la adresa din buletin.
la adresa din buletin a venit somatia,ca ma sunat si era speriat... acum m-am lamurit ca daca vor lua ceva sunt doar acele lucruri de pe numele meu adica nimic,m-am speriat...
Voi suna la executor sa ii propun esalonat plata sumei , daca nu va accepta , asta este , va multumesc oricum pentru rapsunsuri,o zi frumoasa in continuare,si fara probleme:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie manole1973 manole1973 va rog sa ma ajutati , am primit o somatie de executare silita pentru un credit pentru care am platit timp de 2 ani ratele dupa care nu am mai putut plati , ... (vezi toată discuția)
Procedura executare silita - titlu executoriu popescu_escu popescu_escu In urma unei sentinte definitive, impreuna cu o alta persoana avem de achitat catre o societate comerciala suma de 35.000 de lei fiecare. Acum 3 zile am ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita Mez87 Mez87 Buna seara. Am primit ieri o somatie pt neplata unui credit bancar din 2016. Eu sunt plecat in Anglia din septembrie 2016 si nu am avut posibilitatea sa ... (vezi toată discuția)