avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... La cat timp de la un deces mostenitorii pot face ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

La cat timp de la un deces mostenitorii pot face succesiunea

Buna ziua,
Va adresez rugamintea sa-mi spuneti la cat timp de la deces mostenitorii pot face succesiunea. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 23:27, 18 Iulie 2013
Nu. Tocmai ce v am spus, tatal dvs a decedat de scurr timp, pt toate succesiunile deschise pe NCC adica dupa data de 1 oct 2011, succesiunile se deschid prin moarte, accepatrea se face sub beneficiu de inventar, tocmai ca o masura de proteja patrimoniul propriu al mostenitorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune pentru o casa elenagabi elenagabi Va rog mult sa-mi spuneti daca pentru a face succesiunea pentru casa tatalui meu (o garsoniera) am nevoie de adeverinta de la Fisc (sau este suficienta factura ... (vezi toată discuția)
Declaratia de acceptare a succesiunii Va rog ajutati-ma cu raspunsul la urmatoarea problema. 1. Am facut o declaratie de acceptare a succesiunii sub beneficiul de inventar (succesiunea nu a fost ... (vezi toată discuția)
Mostenire, cota parte, praxis, terenuri, imobil, bani la banca alexandrurobert alexandrurobert Buna ziua, tatal meu a decedat in data de 7 martie. Suntem 3 frati si sotia si mama noastra. Cum se imparte averea? Cum pot afla cati bani avea la ... (vezi toată discuția)