avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agresiune fizica, vatamare corporala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agresiune fizica, vatamare corporala

In dimineata de 19.07.2013 am ajuns la domiciliul unde locuesc in jurul orei 02.30 cu masina personala si pentru ca nu era nici un loc de parcare am parcat in dreptul imobilului unde am domiciliul dar depasind cu un mentru limita de propietate imaginara .In jurul orei 04.00 am fost trezit din somn de un zgomot infernal provocat de batai cu pumni si picioarele in poarta de la casa.Somnoros cum eram ma dau cu greu jos din pat imi iau pantaloni pe mine si ies la poarta sa vad cine este.In fata porti mele se afla vecinul si fiul acestuia care a inceput sa imi spuna ca de ce am parcat masina cu un metru in dreptul casei lor, eu le-am spus ca strada nu este propietatea lor si ca nu mi se pare normal ca la ora 04 dimineata sa bata asa de tare in poarta mai ales ca stiu ca am un copil in varsta de 3 luni.Atunci baiatul baut fiind m-a atacat cu punii eu am incarcat sa ma apart dar in acel moment din stanga mea tatal lui ma impins iar eu am cazut iar fiul lui s-a aruncat peste mine.In cazatura m-am lovit cu capul de bordura ,in acel moment mi-am pierdut cunostinta cateva secunde cand mam trezit era baiatul lui peste mine care imi dadea cu pumni in cap iar tatal lui ma lovea cu piciorele tot in cap .Intre timp a iesit mama baiatului si mai multi vecini care iau rugat sa inceteze. In scurt timp a venit un echipaj de la politie unul de la S.M.U.R.D.
Am primit ingrijiri pe loc de la echipaj si am fost dus la Spitalul de urgenta SF Pantelimon ,acolo mi-a facut un calmant dupa care au zis ca nu au medic de specialitate de garda si mi-au zis sa ma duc la spitalul de urgenta Floreasca unde am am facut mai multe radiografi ,tomografi si dupa am fost trimis la Spitalul clinic de Chirugie oro-maxilo-faciala pentru control,acolo au constatat ca am o masea sparta si multiple contuzi la fata dupa care am fost trimis la Spitalul de urgenta Coltea sectia ORL pentru control la ureche si nas
In final am fost la I.N.M.l. pentu un certificat medico-legal.
Si am fost sa dau o declaratie la politie.
Ce trebuie sa fac in continuare
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: franicocom , utilizator 17:43, 22 August 2013
Nu cred ca ati suparat pe cineva si nici nu cred ca raspunsurile date au fost "seci".
Fiecare v-a raspuns punctual, in raport de intrebarile adresate. Aceasta este si menirea acestui forum, sa va indrume in demersurile pe care urmeaza sa le intreprindeti.
Insa, pentru a avea o discutie intradevar lamuritoare privind amalgamul de intrebari pe care le aveti raportat la situtia in care va aflati, este indicat sa dicutati direct cu o persoana specializata in astfel de cauze.
Asteptam cu interes intrebarile Dvs. si speram sa va fim de ajutor!
Azi am intrat in posesia Certificatului Medico-Legal am 7-8 zile ingrijiri medicale.....cand am fost la politie am avut supriza sa aflu ca dosarul meu a fost distribuit departamentului de proximitate.Este normal sa fie asa....eu credeam ca cei de la judiciar se ocupa de caz.

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,fratele meu a suferit o agresiune din partea unui vecin,in ... mafinescuingrid mafinescuingrid Buna ziua,fratele meu a suferit o agresiune din partea unui vecin,in urma acesteia,conform biletului de iesire din spital,s-a...ales cu urmatoarele: -Fractura ... (vezi toată discuția)
Loviri si alte violente alinar_popescu alinar_popescu Buna ziua, Tatal meu a fost victima unei agresiuni fizice. Nu a ripostat sau provocat agresorul, care si-a recunoscut fapta la politie. Tatal meu a primit ... (vezi toată discuția)
Penal nucusor nucusor care este pedeapsa pentru lovire daca se argumenteaza doar cu o adeverinta medicala.eliberata de la urgenta ? (vezi toată discuția)