avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale fast food
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

fast food

Buna ziua,
As dori sa deschid o toneta fast-food, insa nu cunosc normele SANIPID in vigoare. Astept ajutor. Daca stiti pe cineva care vinde o astfel de toneta(second) sunt interesata.
suna mai mult a anunt publicitar. :rolleyes: Oricum, normele igenico sanitare in vigoare le puteti afla cu certitudine de la Directia de Sanatate Publica si de la celelalte institutii abilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fabrica de legume congelate ContSters70444 ContSters70444 Buna ziua, As dori sa deschi o minifabricuta de taiat legume, in special cartofi,, care vor fi ambalati, congelati si vanduti.Problema e ca nu stiu legislatia ... (vezi toată discuția)
Fisa post - 9411- aj.la prepararea prod. alim.de tip "fast-food" Roxana Brancoveanu Roxana Brancoveanu Am conceput fisa postului pt. 9411 daca va este de folos :) FISA POSTULUI – AJUTORI LA PREPARAREA PRODUSELOR ALIMENTARE DE TIP ... (vezi toată discuția)
Autorizatii fast-food ContSters156394 ContSters156394 Buna ziua. Intrebari oarecum asemanatoare au mai fost postate, insa nu am gasit pentru nici una un raspuns clar. Deci: poate cineva sa se pronunte fara ... (vezi toată discuția)