avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Raport preluare Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Raport preluare Revisal

Buna dimineata,
Am transmis ieri pe la orele 17 o decizie de desfacere CIM si inca nu am primit raportul privind preluarea.Ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 13:42, 12 August 2013
Intrebarea mea este urmatoarea; o sa obtinem codul de incarcare cu datele transmise ieri?Daca cineva a mai fost in situatia asta, poate ne ajuta cu un raspuns.Multumim.
O sa obtineti codul de incarcare cu data de azi , daca l-ati mai trasmsis inca o data.
Multumesc.Dar nu o sa avem probleme in cazul unui control, tinand cont ca decizia de desfacere CIM se transmite in aceeasi zi?Sau e suficient registrul salariati listat din revisal pt.a demonstra ca actele au fost intocmite si transmise la timp? Exista vreo posibilitate ca cei de la ITM sa verifice afirmatia mea?
A reusit cineva sa obtina azi codul de incarcare?
L-am transmis iar pe la ora 12.Inca nimic.Ce s-o fi intamplat?

Alte discuții în legătură

Transmitere revisal prin email cu semnatura electronica vanatorul vanatorul buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca in cazul in care am inregistrat un contract individual de munca in revisal , dar din motive tehnice nu il pot transmite ... (vezi toată discuția)
Dupa ce transmit revisal-ul , se poate lista ceva sa dovedesc ca am transmis la timp? ContSters86219 ContSters86219 Dupa ce transmit online Revisal-ul nu primesc nici o \"recipisa\". Cum pot dovedi ca am transmis datele? E prima data cand lucrez cu acest program....ar ... (vezi toată discuția)
Probleme revisal cioc natalia cioc natalia Buna ziua, Va rog frumos un raspuns urgent: Pe ITM online al angajatorului X, imi apare un salariat avand contractul de munca activ, acestuia i s-a inchis ... (vezi toată discuția)