avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune

buna ziua! acum mai putin de un an am facut un contract cu o agentie iar pentru inscriere a trebuit sa dau o suma de bani; contractul nu a expirat inca si as vrea sa stiu daca pot recupera banii respectivi sau daca pot sa-i dau in judecata. va rog mult dati-mi un sfat. ce ar trebui sa fac sa pot recupera banii. va mutumesc!
Din descriere asa se intelege.
da asa se intelege, acum am observat, insa dupa ce am achitat suma de 50 lei am fost nevoita sa dau o suma mai mare de bani. as vrea sa stiu daca pot sa rezolv cumva problema fara sa fiu nevoita totusi sa ajung la instanta.va multumesc!
Este greu sa vi se raspunda atata timp cat nu se cunoaste continutul contractului, luati legatura cu un avocat sa il studieze si o sa va sfatuiasca ce aveti de facut, eventual poate se reuseste o rezolvare amiabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibil inselaciune cu acte in regula opsimmary opsimmary Buna ziua! Imi cer scuze pt povestea mult prea lunga. Situatia cu care ma confrunt este urmatoarea: - am fost \\"selectata\\" pe strada de o persoana de la o ... (vezi toată discuția)
In legatura cu un contract dubios mihasava35 mihasava35 Buna seara,in urma cu o luna,am fost agatata pe strada de un agent,al unei agentii foto...Una peste alta,mi-au facut capul calendar,cum ca,aceasta firma se ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract RamonaLoredana RamonaLoredana Am incheiat un contract de reprezentare cu o agentie de publicitate pentru fetita mea la sfarsitul lunii iunie cand a avut loc si sedinta foto pentru ... (vezi toată discuția)