avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Eroare la transmitere declaratie 112
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Eroare la transmitere declaratie 112

Buna ziua! Am depus o declaratie 112, dar din cauza unor probleme cu internetul, parea ca fiind nedepusa. Apoi am mai incercat sa o depun o data si mi-a dat eroarea urmatoare: eroare regula R_Multi_init:A mai fost depusa o declaratie initiala valida pentru aceeasi perioada. Mentionez ca prima declaratie depusa este fara erori de validare.
Am cautat declaratia 112 aferenta lunii in cauza in dosarul fiscal, dar ea nu se regaseste acolo.
Ce se poate face in acest caz? Este acceptata prima declaratie depusa sau trebuie facuta o declaratie rectificativa?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:35, 14 August 2013
Daca la prima depunere nu vedeti recipisa iar la a doua va spune ca e deja depusa, cred ca cel mai bine este sa mergeti la AFP de care apartineti si sa apelati la serviciul informatic din cadrul acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D100 ndeea ndeea Am descarcat si depus ieri 24.07.2018 formularul D100 pentru impozit micro de 1% si doar azi 25.07.2018 am reusit sa descarc recipisa in care mi-a aparut ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 beatrice culda beatrice culda Buna ziua, Pe recipisa de validare ati primit mesaje de genul: \" asigurat ( 76) atentionare regula S4: CNP-ul nu a fost gasit in baza de date a ... (vezi toată discuția)
Decl.112-pierduta kinga79 kinga79 Vineri am primit o notificare de la finante, ca nu am depus declaratia.Azi am fost la ei, cu copia de la decl care am depus in 23 februarie..dar la ei nu ... (vezi toată discuția)