Buna ziua,va rog frumos sa-mi spuneti daca pot gasii un avocat care sa ma reprezinte intr-un proces privind o mostenire caruia sa-i achit onorariul si restul dupa terminarea procesului.Pot face acte notariale din care sa rezulta ca sunt datoare avocatului respectiv? Va multumesc.
In ceea ce ma priveste m-am lamurit ca principalul impediment al acceptarii acestui contract din partea unui avocat este de natura financiara, pentru ca acceptarea acestui demers inseamna de fapt ca avocatul sa devina "investitor" in aceasta cauza si sa-si recupereze banii dupa o lunga perioada sau poate niciodata.
Exact.
Este ca si cum eu v-as cere dvs, sa-mi efectuati toate lucrarile contabile urmand ca eu sa va platesc la o data incerta!
nu aveti de unde sa stiti ca nu platesc din moment ce am spus ca sunt dispus sa fac acte privind plata integrala la sfarsitul procesului !! Nu ma cunoasteti ca sa ma puteti "baga in aceasi oala" cu cei cu care probabil nu au onorat intelegerea cu dumneavoastra. Multumesc ptr raspuns
Caut avocat
ionut230
Credeti ca exista sansa sa gasesc un avocat care sa ma reprezinte intr-un caz de partaj iar in urma finalizari acestuia sa vand unul dintre terenuri la care sa ... (vezi toată discuția)