avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Mostenire - plata onorariu avocatial dupa proces
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Mostenire - plata onorariu avocatial dupa proces

Buna ziua,va rog frumos sa-mi spuneti daca pot gasii un avocat care sa ma reprezinte intr-un proces privind o mostenire caruia sa-i achit onorariul si restul dupa terminarea procesului.Pot face acte notariale din care sa rezulta ca sunt datoare avocatului respectiv? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mireladolta , utilizator 08:25, 16 Octombrie 2013
romania inedit a scris:

In ceea ce ma priveste m-am lamurit ca principalul impediment al acceptarii acestui contract din partea unui avocat este de natura financiara, pentru ca acceptarea acestui demers inseamna de fapt ca avocatul sa devina "investitor" in aceasta cauza si sa-si recupereze banii dupa o lunga perioada sau poate niciodata.

Exact.

Este ca si cum eu v-as cere dvs, sa-mi efectuati toate lucrarile contabile urmand ca eu sa va platesc la o data incerta!
La sume mari au fst avocati care au lucrat cam asa.
Aveau de luat 70 000 euro sau mai mult pe caz dar dupa cca 10 ani...

Insa au patit-o cand a venit criza.
Nu mai valora terenul 70 000 euro.
Si -au luat bani pana la criza...
nu aveti de unde sa stiti ca nu platesc din moment ce am spus ca sunt dispus sa fac acte privind plata integrala la sfarsitul procesului !! Nu ma cunoasteti ca sa ma puteti "baga in aceasi oala" cu cei cu care probabil nu au onorat intelegerea cu dumneavoastra. Multumesc ptr raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pactul "de quota litis"  MYRA  CIMPEAN MYRA CIMPEAN Ce parere aveti despre pactul de quota litis, despre faptul ca unii avocati cer ca onorariu o cota din afacere? = procente din valoarea bunurilor ... (vezi toată discuția)
Caut avocat - drept penal Bașar Andrei Bașar Andrei Buna ziua Am un dosar in care un prieten a fost bătut, 45 zile de îngrijiri medicale fiind minor. Agresorii fiind cu relații au tras de timp și au ... (vezi toată discuția)
Caut avocat ionut230 ionut230 Credeti ca exista sansa sa gasesc un avocat care sa ma reprezinte intr-un caz de partaj iar in urma finalizari acestuia sa vand unul dintre terenuri la care sa ... (vezi toată discuția)